Jimmy Kimmel “iztrolan” na Sunset Boulevardu

Sve češći pristrani (ljevičarski) politički komentari napravili su razdor između Jimmy Kimmela, voditelja cjelovečernjeg talk-showa “Jimmy Kimmel Live”, i konzervativaca za koje je nedavno izjavio da im “nedostaje inteligencije”. Ali on nije jedini koji može ismijati svoje političke protivnike. U utorak, Kimmel se ponovno našao predmetom ismijavanja poznatog konzervativnog uličnog umjetnika i trola ljevičara, Sabo-a.

Sabo, koji je nedavno “odalamio” “Gropey Al” Frankena (bivšeg Demokratskog senatora, koji je nedavno prisilno dao ostavku na svoje mjesto u Senatu radi mase optužbi o seksualnom maltretiranju žena – op. a.) s jednom od svojih političkih nabijenih instalacija i opisao Kimmela kao “plačljivca” i voditelja “sata estrogena”, zadao je Kimmelu još jedan javni udarac zbog njegove nesreće na Sunset Boulevardu prije nekoliko tjedana.

Prema TMZ-u, komičar je napravio ilegalno skretanje ulijevo u svojem BMW SUX-u ispred ikonskog zapadno-holivudskog hotela Chateau Marmont, uzrokujući sudar s još jednim automobilom. U videu nesreće koju je objavio TMZ, promatrač primjećuje da znak jasno pokazuje “Samo skretanje udesno”.

Ispod znaka “Samo skretanje udesno” gdje je prema izvještajima Kimmel uzrokovao nesreću, Sabo je dodao tablu sa dodatnim instrukcijama: “To vrijedi i za idiotske komičare”.

Kao što je Sabo objasnio Hollywood Reporteru, jedan od razloga zašto je pikirao na Kimmela je njegova nedavna izjava kojom je poklopio konzervativce. “Svaki kasni noćni talk-show voditelj je liberalan”, rekao je Kimmel prošlog tjedna. “To je zato što taj posao zahtjeva određenu dozu inteligencije.”

“Očito njegov intelekt nije bio dovoljno oštar da ga spriječi da skoro ubije nekoga”, rekao je Sabo.