Američki mornarički pilot nacrtao penis na nebu

Jon Brown

Američki mornarički pilot, koji je uzletio iz zračne baze mornaričkog korpusa u Miramaru, letio je u utorak svojim avionom putanjom koja iscrtana sliči na penis, prema izvješćima.

“Netko mora porazgovarati s posadom američke mornarice T-34C 160937 SHUTR91 stacionirane u MCAS Miramar”, napisao je promatrač na Twitteru, koji je objavio fotografiju falusne putanje leta pilota.

Ovaj događaj nije prvi ovakve vrste. Prije gotovo godinu dana, iskrsnula je snimka jednog drugog mornaričkog pilota koji je u svom mlažnjaku EA-18G Glowleru letio sličnom putanjom blizu grada Okanogana u državi Washington.

POGLEDAJTE:

Incident u studenom 2017. pokrenuo je internu istragu mornarice i disciplinske mjere, kao i službenu izjavu viceadmirala Mikea Shoemakera, koji je napisao: “Američki ljudi s pravom očekuju od onih koji nose Zlatna krila da pokazuju razinu zrelosti koja je razmjerna misijama i zrakoplovu koji su im povjereni.”

“Mornaričko zrakoplovstvo stalno nastoji poticati okruženje dostojanstva i poštovanja. Neozbiljne i nezrele ludorije seksualne prirode nemaju mjesto u današnjem mornaričkom zrakoplovstvu”, rekao je Shoemaker.