Izvješće: Svih šest muškaraca koje privlače feministice duboko pogođeni seks štrajkom

The Babylon Bee

SAD — Prema novom izvješću Američkog udruženja za javno zdravstvo (APHA), svih šest muškaraca koje seksualno privlače feministice već su duboko pogođeni aktualnim seks štrajkom koji se vodi zbog prava na pobačaj.

Šestorica muškaraca u naciji koji se identificiraju kao oni koji su privučeni feministicama uključuju Grega, Sebastiana, Shiloha, Ansela, Jadea i Ashleyja. Svi su iz Oregona.

“I dok je ovaj seks štrajk nastojao utjecati na konzervativne muškarce, na kraju se ispostavilo da su ova šestorica senzibilnih muškaraca oni koji će najviše ispaštati”, rekla je zastupnica APHA-e. “Sebastien je osobito pogođen, jer je njegova djevojka, Willow, upravo završila seks štrajk kako bi spasila rijetku vrstu poljskog miša u Kaliforniji. Stvarno se veselio okončanju seks štrajka, ali kad su jednom Alyssa Milan i ostale pseudo-zvijezde pozvale na novi štrajk, shvatio je da je pred njim dugo ljeto.

“Molim vas da držite sve te hrabre duše u svojim mislima i vibracijama”, dodao je.

Iako saznanje da neke ljude seksualno privlače feministice možda dolazi kao iznenađenje, u Americi postoji najmanje petorica ili šestorica muškaraca koji pate od FA (feminističke atrakcije). To stanje kategorizirano je kao mentalni poremećaj od strane Američke psihijatrijske udruge, zajedno s ljudima koje privlače žene u Uggsicama i one koje privlače crteži obožavatelja Sonic the Hedgehoga.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.