Muškarac se identificirao kao žena dovoljno dugo da izrazi svoje mišljenje o pobačaju

The Babylon Bee

DALLAS, TEKSAS — Lokalni muškarac Eric Spolar pokušao je u četvrtak izraziti svoje mišljenje o pobačaju svojoj kolegici s posla.

Nažalost, obavijestila ga je da, budući da je muškarac, ne može imati mišljenje o ubijanju beba.

Dakle, Spolar je smislio brilijantno rješenje: identificirao se kao žena dovoljno dugo kako bi izrazio svoje stajalište o pobačaju, da bi zatim vratio svoj rodni identitet muškarca nakon što je rekao svoje mišljenje.

“Žao mi je: muškarci nema pravo na mišljenje”, obavijestila ga je Tina, njegova kolegica s posla, odbivši tako njegovu izjavu da ubojstvo bebe možda ne rješava ništa. “Samo žene imaju pravo iznošenja svog stava u ovom pitanju.”

“Žao mi je: jesi li ti upravo pretpostavila moj rod?”, uvrijeđeno je odgovorio Spolar. “Ja sam zapravo 23-godišnja žena po imenu Veronica. Hoćeš li sad čuti moje mišljenje?”

Tina je nevoljko priznala da muškarac koji se sad identificirao kao žena ima pravo da se čuje njegov glas, budući da je rod samo društveni konstrukt, a ne inherentan dio biološke strukture osobe. “To je stvarno zanimljivo”, izjavila je nakon što joj je rekao da je pobačaj zapravo uzimanje ljudskog života. “Hvala ti što si dao svoje dragocjeno transrodno mišljenje o ovom pitanju.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.