Globalisti prikrivaju ‘ozbiljne zločine’ migranata iz trećeg svijeta kako bi potaknuli industriju preseljenja

Jose Nino

Nizozemske vlasti uhvaćene su u skrivanju zločina poput silovanja, ubojstva i tjelesnog ozljeđivanja koje su počinili migranti iz trećeg svijeta, klasificirajući ih kao “druge incidente” kako bi privukli manje pažnje na njih i poticali industriju preseljenja, otkrio je nizozemski De Telegraaf.

Novine su utvrdile da kaznena djela navedena pod “drugim incidentima” uključuju 79 seksualnih zločina poput silovanja, dječje pornografije i seksualnog zlostavljanja maloljetnika. Policija je morala rješavati 51 slučaj tjelesnih povreda i 31 slučaj ubojstva ili ubojstva ih nehaja koji su također pogrešno klasificirani.

Osim toga, policija se morala baviti s četiri slučaja otmice ili uzimanja talaca, četiri slučaja trgovine ljudima i u 73 navrata remećenja javnog reda i mira. Oni su bili skriveni od javnosti, zbog formiranja jasnog trenda.

Nizozemske vlasti su koristile ovakve obmanjujuće prakse u prošlosti. Novine su morale poduzeti pravne korake kako bi dobile slične brojke u 2017. godini. Ministarstvo pravde i sigurnosti najprije je tvrdilo da nisu pratili podatke, što se ispostavilo da je laž jer je bila nevjerojatno opsežna kad je jednom otkrivena i objavljena medijskim dužnosnicima.

Unatoč tome što su uhvaćeni na djelu, Ministarstvo još uvijek negira svaku krivnju. Oni tvrde da nisu učinili ništa loše što se tiče praćenja brojki te prebacuju krivnju na policiju. Zastupnik u parlamentu Jasper van Dijk ne prihvaća takve izgovore.

“Nevjerojatno je da Ministarstvo nije izvijestilo o tome [nedostatku informacija], to je nedostatak transparentnosti. Moramo znači o čemu raspravljamo”, rekao je.

Krađa u trgovinama bio je najpopularniji prekršaj s 2030 slučajeva, a slijede je džeparenje, otimanje torbica, fizički napadi i verbalne prijetnje.

Službenici za provedbu zakona naveli su 4600 zločina koje su migranti počinili samo u 2018. godini, s izvješćima o agresivnim stavovima koji su se povećali za 50 posto kako su pridošlice postale drskije. Počinitelji su uglavnom dolazili iz zemalja poput Alžira, Maroka, Tunisa i vjerojatno neće biti deportirani.

Ovo dolazi nakon vijesti da program preseljenja izbjeglica koji je naručio visoki povjerenik Ujedinjenih naroda obiluje korupcijom, jer mito određuje koje izbjeglice će biti bačene na Zapad.

Izbjeglička kriza više nije samo europski problem, već i američki.