Žena ispranog mozga misli da nije u redu ubijati nerođene

The Babylon Bee

BOISE, IDAHO — Muški feminist Noel Benson razgovarao je u kafiću o tome koliko je užasan novi zakon o pobačaju države Alabame, kad se susreo s nečim iznimno zapanjujućim: ženom koja se nije slagala s njegovim mišljenjem.

“Isprva sam pomislio sam da je možda pogrešno čula”, izjavio je Benson o incidentu. “Stoga sam vrlo polako objasnio da govorim o pobačaju, jednoj o najvećih stvari koje osnažuju žene. I nisam mogao vjerovati što mi je rekla: Nije voljela pobačaj.”

Benson nije bio siguran kako se nositi s tim. Pretpostavio je da je zatočenica patrijarhata. “Rekao sam joj da tri puta brzo trepne ako ju je netko od muškaraca u blizini natjerao da izrekne takve stvari”, objasnio je Benson. “Kad nije to učinila, jedino što sam mogao zaključiti jest da su joj isprali mozak.”

Benson je rekao da je žena potom pokušala govoriti o tome kako je pobačaj grozan, ali Benson je pokrio svoje uši kako je ne bi čuo. “Cijenim žene”, rekao je Benson. “tako da neću slušati nekakvu idiotkinju ispranog mozga koja kleveće stvar koja ženama daje punu autonomiju nad njihovim tijelima.”

U zamjenu, Benson je za raspravu pronašao pro-life muškarca i zatim mu rekao da mu nije dopušteno imati mišljenje o pobačaju jer nema maternicu.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.