Čelnica Planiranog roditeljstva govori da muškarci mogu roditi djecu, Tucker se ne slaže

Scott Morefield

Screenshot: YouTube/Fox News

Tucker Carlson, voditelj Fox News-a, komentirao je u utorak tvrdnju predsjednice Planiranog roditeljstva New York Cityja Laure McQuade da “transrodni muškarci” mogu zatrudnjeti.

Tijekom svoje emisije emitirane u utorak navečer, Tucker je započeo svoje primjedbe na tu temu citirajući McQuade na jučerašnjem skupu podrške pobačaju.

“Usred današnjeg skupa podrške pobačaju, Laura McQuade, koja vodi Planirano roditeljstvo, iznijela je nevjerojatnu tvrdnju”, rekao je Carlson. “Ograničenja na pobačaj, rekla je, citiram: ‘Nisu samo napad na žene, već napad na svakoga tko može ili bi mogao zatrudnjeti, uključujući transrodne muškarce i rodno neusklađene osobe.”

Domaćin Fox News-a je potom ustao u obranu biologije:

Jeste li čuli ovo? Laury McQuade, koja vodi Planirano roditeljstvo, rekla je da muškarci mogu zatrudnjeti. Ha? Kako to funkcionira? NBC, bivša novinska organizacija, objavila je tijekom vikenda članak koji je iznio istu tvrdnju, tvrdeći da je muškarac rodio bebu. Imajte na umu da nijedan čovjek u ljudskoj povijesti nije to učinio. Čini mi se kao velika vijest. Čini mi se kako da se to počelo posvuda događati. Muškarci rađaju bebe. Što se dogodilo? Je li se biologija preokrenula? Ne. Zapravo, ona je još uvijek istina. Uvijek će biti istina da samo žene mogu nositi djecu. Ono što se promijenilo jest to da je ljevica odlučila nametnuti svoj svijet maštarije ostatku zemlje. Kako bi to postigla, mora sve nas ostale natjerati da lažemo o znanosti. Nevjerojatno je da je većina naših vođa odlučila to slijediti. Mi to nećemo učiniti, ne kako bismo uskratili drugim ljudima njihove fantazije, već zato što je stvarnost vrijedna obrane.