Kim Jong-Un se konzultira s Planiranim roditeljstvom kako bi naučio prikriti zločine

The Babylon Bee

NEW YORK, NY — Vrhovni vođe Sjeverne Koreje Kim Jong-Un doputovao je u petak u urede Planiranog roditeljstva u New Yorku u diplomatskoj misiji kako bi učio iz legendarnih metoda davatelja pobačaja o manipuliranju medija i prikrivanju zločina protiv ljudskih prava, potvrdili su izvori.

“U Sjevernoj Koreji, obično smo najbolji u svemu”, rekao je nemilosrdni diktator okupljenim novinarima ispred ureda organizacije. “Ali moramo priznati da je Planirano roditeljstvo daleko bolje čak i od velike Demokratske Narodne Republike Koreje kad se radi o izvrtanju, iskrivljavanju i povlačenju konaca kako bi se prikrilo njihovo svakodnevno gaženje ljudskih prava.”

Izaslanik Sjeverne Koreje navodno se susreo s vođama Planiranog roditeljstva, gdje je skupina stručnjaka za odnose s javnošću organizacije demonstrirala napredne metode gušenja jasnih dokaza brutalnog, bezosjećajnog ubijanja ljudskih beba u trenutku kad se oni pojave.

“Znači samo nagovorite suca da odmah povuče osuđujuće videozapise i optuži one koji vas pokušaju razotkriti za krivično djelo? Nevjerojatno. Čak niti mi u Pyongyangu nemamo takvu moć nad medijima.”

U vrijeme objavljivanja, glasnogovornici Planiranog roditeljstva pokazali su impresioniranom Kim Jong-Unu izravnu telefonsku liniju s kojom je organizacija povezana s raznim medijskim kućama, uključujući New York Times, Washington Post i Snopes.com, koje mogu u trenutku kontaktirati kako bi pokušali smisliti obranu za bilo koje procurjele snimke njihovih barbarskih praksi.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.