Sociolozi vjeruju da vrišteći ljevičar koji baca stvari možda izražava svoje neslaganje

The Babylon Bee

PORTLAND, OREGON — Kevin Drake se našao metom iznenađenja. Dok je razgovarao o politici sa svojim prijateljima, odjednom mu je prišao ljevičar i počeo vrištati te bacati razne stvari na njega, uključujući milkshake i ciglu. I dok su Drakeovi prijatelji ostali šokirani viđenim, Drake se već otprije u nekoliko navrata sučeljavao s ljevičarima te je ispravno identificirao ovo ponašanje kao pokušaj komuniciranja.

“On izražava svoje neslaganje s nečim što sam izjavio”, rekao je Drake svojim prijateljima. Zatim je ponovio ono što je rekao, promatrajući u kojem trenutku i kojim intenzitetom je ljevičar vrištao i postajao nasilan kako bi utvrdio s čime se točno nije slagao. Međutim, kad su napokon ustanovili mišljenje koje je potaklo reakciju ljevičara, nisu bili sigurni što uraditi sljedeće. “Nismo znali zašto se nije slagao, a kad ga je Kevin pokušao pitati, njegovo urlikanje je samo postalo glasnije i počeo je bacati još stvari.”

“Iako krajnja ljevica može uspješno komunicirati svoje neslaganje korištenjem buke i bacanjem raznih predmeta”, objasnio je dr. Robert Powell, jedan od vodećih sociologa, “koherentno objašnjavanje zašto se ne slaže s određenim gledištem nažalost nadilazi njihove ograničene komunikacijske vještine.” Kad se identificira uzrok ljevičarskog okidača, dr. Powell je rekao da postoje dvije opcije. Jedna je izbjegavanje iznošenja stvari s kojom se ljevičar ne slaže kako bi ostao miran. Druga je držati ga i iznova mu govoriti ono s čime se ne slaže kako bi kasnije skupili njegove suze i popili ih iz tumblera.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.