Ljevica se zaklinje da će srušiti patrijarhat dopuštajući biološkim muškarcima dominaciju u ženskim sportovima

The Babylon Bee

SAD — Izjavama da je “budućnost ženska” i da se “više neće klanjati toksičnoj muškoj faux dominaciji”, Amerikanci na lijevoj strani političkog spektra u subotu su svečano obećali kako će jednom za svagda srušiti patrijarhat dopuštajući biološkim muškarcima dominaciju u svim ženskim sportovima.

“Patrijarhat mora biti slomljen, žene treba osnažiti, a muškarci koji se identificiraju kao žene moraju biti aktivni u ženskim kontaktnim sportovima!”, rekla je novinarima jedna LGBT aktivistica iz Portlanda. “Kad jednom biološki muškarci koji se identificiraju kao žene budu dominirali svim ženskim sportovima u Americi, kriminalna hijerarhija muškaraca koji u potpunosti dominiraju svim apektima života bit će srušena — to nije tako teško!”

“Ne dopuštanje sudjelovanja muškarcima koji se identificiraju kao žene u ženskim sportovima predstavlja patrijarhalno ugnjetavanje, a možda je i transfobično ili možda seksističko, ne mislite li tako?”, dodala je strogo.

Na pitanje o CeCe Telferu — ranije Craigu Telferu — biološkom muškarcu i NCAA trkaču koji je s 390. mjesta na rang listi došao do naslova nacionalne sveučilišne prvakinje u godinu dana nakon što se identificirao kao transrodni i prešao iz muških natjecanja u ona ženska, aktivistica je rekla: “Ono što je CeCe uradila jest afirmirajuće i čudesno”.

“Uništavanje nada i snova žena koje su trenirale cijeli svoj život samo da bi se odjednom morale natjecati protiv fizički superiornih bioloških muškaraca savršen je način za uzdizanje žena.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.