Moderni Dan D ratnici jurišali na Washington kako bi zahtijevali besplatne stvari od vlade

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — U odvažnoj misiji s malo šansi za uspjeh, hrabri moderni Dan D ratnici iskrcali su se na obale Potomaca u ranojutarnjem prepadu kako bi zahtijevali vladinu skrb.

Njihov vođa, general Bernie Sanders, održao je kasno sinoć nadahnuti govor, dok su hrabri borci za slobodu pripremali svoj odlazak u misiju:

“Milenijalci, prosvjednici i sva gunđala Američke monetarne redistribucijske sile:

Još malo pa ćete se krenuti u Križarski pohod pohlepe, o kojem već mjesecima bijesno tweetamo.

Oči svih lijenih su uperene u vas. Nade i molitve neodređenom božanstvu svih pohlepnih ljudi, koji žele da vlada oporezuje druge kako bi im pružila dovoljno za život, marširaju s vama.

U društvu s našim hrabrim saveznicima iz mjesta poput Venezuele i Sjeverne Koreje, donijet ćete uništenje represivnom kapitalističkom režimu, ukidanje ekonomske tiranije nad potlačenim narodima Amerike i besplatan novac i stvari za sve nas.

Imam puno povjerenje u vašu hrabrost, vašu predanost marksističkim načelima i vještinu vašeg tweetanja i prigovaranja. Nećemo prihvatiti ništa manje od punog osnovnog dohotka za svakoga.

Sretno! I pomolimo se svi za blagoslov kojem god se već izmišljenom božanstvu svaki od vas moli, kako bi podržao ovu veliku i plemenitu redistribuciju bogatstva.”

Skupina se potom ukrcala u trošne splavove koje su osigurali njihovi saveznici na Kubi i rano ujutro tiho prešli preko rijeke Potomac, približavajući se obalama Washington D.C.-a pod teškom paljbom s Twittera. Uspjeli su brzo uspostaviti mostobran dok su ostali vidjeli njihovu raznobojnu kosu i muške marame te zaključili da nisu prijetnja. Hrabri ratnici su potom krenuli u proboj kako bi zauzeli ključna uporišta diljem grada, a njihova pobjeda se činila neminovnom.

Nažalost, skupina je prošla pored Panera Bread trgovine i zaustavila se na tost s avokadom, upropastivši tako invaziju.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.