George Papadopoulos: ‘Ovo je bio globalni pokušaj svrgavanja Trumpa’

Jim Hoft

Screenshot: YouTube/Mark Steyn

Bivši savjetnik Trumpove kampanje George Papadopoulos gostovao je u subotu u emisiji Jeanine Pirro kako bi razgovarao o svojoj najnovijoj knjizi i tekućoj istrazi u vezi Obama Spygate skandala.

Predsjednik Obama je koristio svoju administraciju i svu moć američke vlade kako bi špijunirao kandidata Trumpa, a potom i njegov tranzicijski tim tijekom i nakon predsjedničkih izbora 2016. godine.

George Papadopoulos je rekao sutkinji Jeanine da Italija već istražuje Josepha Misfuda i ulogu talijanske obavještajne zajednice u špijuniranju Trumpove kampanje.

Papadopoulos je rekao da je cijela operacija vođena iz Obaminog ministarstva vanjskih poslova.

Ovo je bio globalni pokušaj svrgavanja Trumpa… Apsolutno, vjerujem da su sve te strane vlade bile potaknute od strane Ministarstva vanjskih poslova da u biti iskoriste svoje obavještajne agencije protiv nas. To je razlog zašto su mnogi Trumpovi suradnici u inozemstvu bili špijunirani. I, nadam se da je predsjednik to napomenuo tijekom svog nedavnog posjeta Velikoj Britaniji. Jer je Velika Britanija bila u velikoj mjeri uključena u to i tu činjenicu bi trebalo iznijeti na svjetlo.