Anketa: Amerikanci i Europljani rekli da je ‘bolja hrana’ najveća korist imigracije

Paul Joseph Watson

Amerikanci i Europljani kažu da je “bolja hrana” najveća korist od imigracije, dok su “kriminal” i isušivanje sustava socijalne skrbi najveći nedostaci prema novom istraživanju.

Studija YouGov provedena je prošle godine, ali su rezultati tek sad objavljeni.

U gotovo svim zemljama koje je istraživanje obuhvatilo, ispitanici su rekli da je “bolja hrana” najveća prednost masovne imigracije, što je nadmašilo doprinos kulturi, lokalnim tvrtkama i gospodarstvima, lokalnim zajednicama, glazbi i sportu.

Na pitanje što je “štetno” imigracija uzrokovala, većina je navela porast kriminala ili troškove koje su migranti koji koriste sustav socijalne skrbi uzrokovali gospodarstvu.




Većina ispitanika u Švedskoj, koja je 2015. godine uzela veliki broj “izbjeglica”, bila je posebno zabrinuta zbog “kriminala” i “sigurnosti”.

Amerikanci su bili malo više zabrinuti zbog iscrpljenosti sustava socijalne skrbi nego kriminala, dok je u Velikoj Britaniji velik broj ispitanika također bio zabrinut zbog utjecaja imigracije na dostupnost stambenih prostora.

“Kad bi samo postojao način pravljenja etničke hrane bez dovođenja gotovo dva milijuna ljudi u zemlji (legalno i ilegalno) svake godine i dobivanja svih tih nedostataka”, komentirao je Chris Menahan.

Doista; Imamo recepte!