Liberali zbunjeni novim medicinskim postupkom koji liječi bebe umjesto da ih ubija

The Babylon Bee

CLEVELAND, OHIO — “Bizarni, kontroverzni” novi medicinski postupak koji izvode liječnici klinike u Clevelandu liječi bebe s urođenim defektom po imenu spina bifida, umjesto da jednostavno izravno ubiju tu nerođenu djecu.

Liberali su izvijestili da su bili zbunjeni postupkom.

“Uh… dakle vi, kao, pokušavate popraviti defekte umjesto da izravno ubijete bebu?”, rekla je Kamala Harris dok joj je pomoćnica pokazivala CGI prikaz novog postupka. “To je stvarno čudno. Vjerojatno bi trebao postojati zakon protiv toga.” Harris je tada pozvala nenajavljenu raciju specijalaca na kliniku, ali su je informirali da to ne može učiniti.




Guverner Ralph Northam iz Virginije, koji je, unatoč brojnim skandalima, još uvijek na dužnosti, činio se jednako zbunjenim. “Čekajte–zašto jednostavno ne dopustite da se beba rodi, a potom drži na udobnom mjestu dok traje rasprava između majke i liječnika?”, pitao je, očigledno zbunjen. “Mislim, korištenje medicine za liječenje umjesto za ubijanje je jednostavno stvarno čudan način obavljanja stvari.”

Progresivni birači diljem zemlje bili su šokirani prikazom bebe čija je kralježnica popravljena dok je beba još bila unutar maternice. “To nije u redu”, rekla je jedna žena u Portlandu. “Samo sam gledala svoj posao, kritizirala bijele muškarce na Twitteru, kad sam bila prisiljena vidjeti ovaj nečuveni video u kojem beba čak nije ubijena. Mislim, kao, što bih trebala uopće raditi s tom informacijom?”

Demokrati su pozvali na uklanjanje “okrutnog i šokantnog” videa s interneta kako više ljudi ne bi bilo podvrgnuto ideji da je nerođeno dijete još uvijek dijete.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.