Muški feminist ukrao pro-life križeve. Potom se pojavio administrator.

Amanda Prestigiacomo

Screenshot: YouTube/studentsforlife

Muški feminist uhvaćen je prošlog mjeseca na video snimci kako krade pro-life križeve koji su pripadali podružnici Studenata za život u Whatcom Community Collegeu u Washingtonu. Mladić je u više navrata odbijao zahtjeve pro-life studenata da vrati njihovu imovinu — skupina je imala dozvolu za to područje. No, ubrzo nakon što je otišao s križevima, lopov je naišao na čovjeka koji se činio kao administrator na koledžu i požurio vratiti križeve.

“Možeš li molim te ostaviti to na miru?”, pitala je jedna pro-life studentica prikazana u videu dok je lik uzimao što je više pro-life križeva mogao. “To je naše.”

“Ne”, odgovorio je, nastavljajući krasti njihovu imovinu.

Ružičasti križevi čine izložbu poznatu kao Groblje nevinih; svaki križ obilježava život djeteta ubijenog pobačajem.

“Imamo dopuštenje biti ovdje”, obavijestili su “muškarca”. “Ti si poput pokvarene ploče, zar ne?”, odgovorio je.

Pro-life studenti ponudili su mu uključivanje u raspravu kad ih je obavijestio da mu se ne sviđa njihova “poruka”. Ali, naravno, nije želio razgovarati. Umjesto toga nastavio je krasti njihovu imovinu.

“Pro-life argumenti jednako su vrijedni kao, na primjer, argumenti ravne Zemlje”, tvrdio je, dodajući da se “u osnovi ne slažem s temeljima vaših argumenata, tako da nema smisla.”




“Ne mogu to učiniti?”, rugao se njihovim pozivima da prestane krasti. “Što me onda sad zaustavlja? Kako još uvijek to radim? Ovo je nevjerojatno. Nisam mislio da mogu nositi ovoliko.”

Nakon što je pokupio što je više križeva mogao, krenuo je prema zgradi na kampusu. No, kad ga je dočekala osoba koja je očigledno administrator fakulteta, muški feminist je smjesta prestao glumiti frajera i vratio je sve križeve.

“Hvala”, rekao mu je službenik škole. “Ne moraš se slagati s njima, ali moraš im dati isti pristup kao što svi drugi imaju.”

Prema Gregu Piperu iz College Fixa, direktor komunikacije Studenata za život Amerike Matt Lamb izjavio je da pro-life skupina neće podići optužbe protiv lopova, ističući da je vratio križeve i nije službena osoba škole.