Antifa diljem Washingtona zalijepila plakate s kućnom adresom Tuckera Carlsona kao upozorenje

Jim Hoft

Screenshot: YouTube/Gavin McInnes

Prošlog studenog, krajnje lijeva Antifa rulja okružila je dom domaćina Fox Newsa Tuckera Carlson i prema izvješćima vandalizirala njegovu imovinu i automobil. Cassandra Fairbanks izvijestila je o tom napadu Antife. Simbol anarhizma bio je posprejan na Carlsonovom kolnom prilazu. Njegova su ulazna hrastova vrata također napuknula prilikom napada militantnih ljevičara. Carlson u vrijeme incidenta nije bio kod kuće, već je njegova supruga bila sama. Sakrila se u ostavu dok je rulja lupala po vratima i vikala prijetnje.

Srećom, njihovo četvero djece nije bilo kod kuće.

Nekoliko sati nakon incidenta, skupina DC Antifa objavila je dokument s kućnim adresama Tuckera Carlsona i njegovog brata Buckleyja Carlsona — kao i adrese Ann Coulter, Carlsonovog najboljeg prijatelja Neila Patela i Seana Hannityja.

Na Facebooku, Smash Racism DC objavio je poziv za više napada na domove desničarskih komentatora zbog njihovih političkih uvjerenja. U postu naslovljenom “Fašisti su ranjivi. Suočite se s njima u njihovim domovima!“, napisali su da “štititi sebe i naše zajednice znači ometati one koji stvaraju platformu za mržnju.”




A sad ovo…

Teroristička skupina DC Antifa iz Washingtona ponovno prijeti Tuckeru Carlsonu.

Antifa planira još jednu operaciju kod kuće Tuckera Carlsona i objavljuje njegovu adresu na plakatima diljem Washington DC-a.

Ovo je teroristička prijetnja.