U izvanrednom prijedlogu zakona, demokrati Doma glasali za slanje još više lažnih suza kako bi riješili pitanje granične krize

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — U izvanrednom prijedlogu zakona koji je po hitnom postupku proveden u Domu i potvrđen u srijedu, demokrati su izglasali slanje više lažnih suza kako bi se obratili rješavanju krize na južnoj granici.

Zakon ovlašćuje Kongres za slanje više zastupnika na južnu granicu kako bi namjestili lažne foto-seanse u kojima izgledaju kao da plaču zbog lošeg tretiranja imigranata.

“Najbolji način rješavanja humanitarne krize je foto-seansa koja pokazuje koliko ste suosjećajni”, rekla je zastupnica Alexandria Ocasio-Cortez. “Umjesto da se pokušamo obratiti na monetarne potrebe onih koji pokušavaju riješiti poplavu imigranata koji dolaze preko granice, mi ćemo jednostavno odletjeti tamo i plakati, vireći kroz prste kako bismo bili sigurni da nas fotografi gledaju cijelo vrijeme.”




Iako su se dvije dame u prošlosti znale sukobiti u vezi ostalih politika, Nancy Pelosi se složila s pristupom problemu Ocasio-Cortez.

“Ne možete samo novcima pronaći put iz krize poput ove — to morate učiniti signaliziranjem vrline”, rekla je Pelosi.

Od Senata se ne očekuje da će potpisati zakon, iako su republikanski senatori sugerirali da bi možda mogli doći do kompromisa ako će im biti dozvoljeno posvetiti još milijune suza pobačaju, bez da zapravo išta učine kako bi ga zaustavili.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.