Arheolozi otkrili izvorne kamene ploče koje sadrže 12 pravila za život Jordana Petersona

The Babylon Bee

MT. SINEH, QUEBEC — Kanadski arheolozi otkrili su ono za što vjeruju da su izvorne kamene ploče koje sadrže Dvanaest pravila za život: Protuotrov kaosu Jordana Petersona. “Baš smo vršili iskopavanja tamo gore na onoj planini kad smo pronašli te ploče”, rekao je nadzornik iskopavanja Andrew Henderson.

Natpisi na pločama bili su na izvornom Ehbrejskom. Lingvisti su ih grubo preveli i otkrili da su to Petersonovih dvanaest pravila. Pravila poput: “Glavu gore i držite se uspravno”, “Odnosite se prema sebi kao prema nekome kome ste dužni pomoći”, “Sprijateljite se s ljudima koji vam žele najbolje” i “Uspoređujte sebe s onim što se vi bili jučer”.




Također su otkrivena i neka dodatna pravila koja Petersonovi učenjaci smatraju apokrifnim. Ta pravila uključuju: “Jedite samo meso”, “Budite precizni!”, “Ne tako brzo, momak” i “Pinokio je najbolji film koji postoji”.

Petersonovi učenjaci planiraju izložiti ploče u Muzeju povijesti Jordana Petersona zajedno s masivnom hrpom odbačenih kostiju Petersonovih tomahawk odrezaka, njegovom zbirkom ruske literature i Petersonovom voštanom figurom koja je ovjekovječila njegov čuveni intervju s Cathy Newman.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.