Nijemci stavljaju naljepnice ‘Je*i se Greta’ na automobile kako bi prosvjedovali protiv toga da im se drže prodike o globalnom zatopljenju

Paul Joseph Watson

Njemački vozači počeli su stavljati naljepnice ‘Je*i se Greta’ na svoje automobile kako bi prosvjedovali protiv toga da im 16-godišnje dijete drži prodike o globalnom zatopljenju.

Greta Thunberg je švedska tinejdžerska klimatska aktivistica koju establišment neumorno promovira i koja je u svibnju mjesecu dospjela na naslovnicu časopisa Time.

Ingmar Rentzhog, osnivač neprofitne udruge We Don’t Have Time, tvrdio je da je “otkrio” Thunberg i iskoristio je kako bi širio poruke o klimatskim promjenama.

To je potaknulo optužbe koje govore da se tinejdžerka iskorištava s obzirom na njezin Aspergerov sindrom, opsesivno-kompulzivni poremećaj (OCD) i selektivni mutizam.

Sada su nekim njemačkim vozačima dozlogrdila predavanja djeteta o načinu na koji bi trebali živjeti svoj život.

Tijekom proteklih nekoliko tjedana na društvenim medijima su se pojavile brojne fotografije automobila ukrašenih s naljepnicama na kojima piše “Je*i se Greta”.




Naljepnice se uglavnom kupuju na Amazonu, gdje se prodaju po cijeni od 3,99€.

Ohrabrujuće je vidjeti da mnogi ljudi mogu prozreti tako očigledan pokušaj korištenja djeteta kao ljudskog štita za emocionalno manipulativnu propagandu.

Iako je poruka usmjerena Greti, potrebno je postaviti još pitanja tko zapravo vuče njezine konce.