Tri bebe su rođene žive nakon pobačaja u Minnesoti prošle godine – liječnici su ih držali na udobnom i potom ostavili da umru

Jim Hoft

Demokrati sada ubijaju žive bebe.

U siječnju, guverner Virginije Ralph Northam je u radijskom intervjuu podržao ubijanje beba koje su rođene žive.

U veljači, demokratski kandidati za predsjednika 2020. godine, senatori Kamala Harris (CA), Bernie Sanders (VT), Cory Booker, (NJ), Kirsten Gillibrand (NY), Amy Klobuchar (MN) i Elizabeth Warren (MA), svi su glasali “NE” u vezi zakona koji bi zahtijevao od liječnika da osiguraju odgovarajuću razinu skrbi bebama koje su rođene žive nakon pokušaja pobačaja.

Ovo je barbarsko novo dno za stranku pobačaja.

Mnogi pošteni Amerikanci nazvali bi ovo čistim zlom.

A sad ovo…

Novi podaci otkrivaju da su prošle godine u Minnesoti tri bebe “ostavljene da umru” nakon što su preživjele pobačaj.

To je ubojstvo.




LifeNews je izvijestio:

Godine 2018. u Minnesoti, tri bebe preživjele su neuspješne pobačaje, ali su kasnije umrle, prema novom izvješću Ministarstva za zdravstvo države.

Ove vijesti dolaze u vrijeme kad demokrati blokiraju savezni zakon koji bi zahtijevao pružanje osnovne medicinske skrbi za novorođenčad koja prežive pobačaj. Demokrati su tvrdili da je zakonodavstvo za zaštitu preživjelih kod pobačaja gubitak vremena te da nije nužno.

No, podaci iz Minnesote, Centara za kontrolu bolesti te ostalih izvora ukazuju na to da bebe preživljavaju pobačaje i da su potrebni zakoni kako bi se one zaštitile.

Minnesota prati preživjele kod pobačaja od 2015. godine, kad su pro-liferi donijeli državni Zakon o zaštiti novorođene djece. Zakon prepoznaje dojenčad koja preživljava pobačaje kao ljudske osobe i zahtijeva da im se pruži razumna medicinska skrb.

Otkako je zakon stupio na snagu, državna izvješća navode da je 11 beba preživjelo pobačaje: pet 2016. godine, tri 2017. godine i tri 2018. godine, prema Građanima zabrinutima za život Minnesote.