Nike objavio tenisice s potpisom Bernieja Sandersa koje vam pomažu preživjeti u socijalizmu

The Babylon Bee

BEAVERTON, OREGON — Nike je objavio patriotske tenisice i to upravo na vrijeme za praznik 4. srpnja: Sanders Air Marx, službene, ‘signature’ tenisice senatora Bernieja Sandersa.

Svaki par Air Marxa ukrašen je Sandersovim potpisom i ikonskom siluetom “ludog starca”. Tenisice sadrže mnogo korisnih značajki za ljude koji žive u socijalističkom režimu, uključujući sljedeće:

  • Nova ActiveShrink tehnologija koja pomaže da se tenisica skuplja zajedno s vama dok kopnite od gladi.
  • Breadline Padding Plus pomaže vam dok satima stojite u redovima za kruh nadajući se da je vlada dovoljno velikodušna da vam udjeli nešto hrane.
  • Venezuelanska zastava ili opcionalno zastava Sovjetske Rusije, kako bi pokazala vaš pravi patriotizam.
  • Patentirana zračna pumpa koja vam pomaže u pumpanju gume vaših tački dok robujete uzgajajući hranu koju će vlada redistribuirati.
  • Udoban i aerodinamičan dizajn koji vam učinkovitije pomaže pri ganjanju životinja iz zooloških vrtova.
  • Tenisice su u potpunosti jestive i u slučaju krajnje nužde mogu se skuhati u juhi ili od njih možete napraviti kašu.




Tenisice nisu dostupne u slobodnoj prodaji, već će ih Nike dodjeljivati prema njegovim mogućnostima svakome kupcu prema njegovim potrebama.

“Sretan sam što sam se udružio s Nikeom kako bih izdao ovu tenisicu”, rekao je Sanders. “Ja ću zaraditi milijune dolara u ovom poslu, što uopće nije licemjerno jer sam to ja, a ne vi.”

Sanders Air Marx dostupna je u samo jednoj veličini, kao što je Sanders primijetio: “Kome je potreban izbor veličine tenisica kad na svijetu postoje gladna djeca?”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.