Nova studija potvrdila da su sva vaša mišljenja ispravna

The Babylon Bee

SAD — Fascinantna nova studija objavljena danas od vrlo pouzdanog izvora, potvrdila je da su sva vaša mišljenja ispravna, da nema nedostataka u vašem svjetonazoru, uvjerenjima ili vrućim mišljenjima te da je sve što kažete više ili manje apsolutno točno.

Studija je istraživala sve u što vjerujete i otkrila da je sve to istina. Od vaših mišljenja o religiji do političkih uvjerenja, iznimno ugledna studija pokazala je da ste 100% u pravu što se tiče vaših tvrdnji i svih njihovih popratnih pojedinosti.




“Na temelju ovih informacija, svakako preporučujemo da nikada ne preispitujete svoja uvjerenja kako biste vidjeli imaju li ona slabe točke, nikada ne izazivajte vlastite pretpostavke kako biste vidjeli jesu li u stanju držati vodu i nikada ne prilagodite svoje mišljenje kako biste se uskladili s istinom”, rekao je jedan stručnjak. “Također preporučujemo da ne posumnjate u ovu studiju. Podijelite odmah njezine rezultate kako biste svima na društvenim mrežama mogli pokazati da ste uistinu u pravu.”

Studija je također istraživala sve s čim se ne slažete i otkrila da je ona duboko manjkava, inherentno suprotna logici i razumu te u potpunosti destruktivna za ljudski napredak. Dakle, jedini logični zaključak je mrziti ljude koji se ne slažu s vama i možda ih povremeno udariti.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.