Nacija ostala prazna nakon što je Trump naredio deportaciju svih imigranata i potomaka imigranata

The Babylon Bee

SAD — Nakon što je predsjednik Trump izdao izvršnu naredbu koja nalaže saveznim agentima protjerivanje svih imigranata i potomaka imigranata, nacija se pretvorila u ogroman, prazan krajolik u kojem nije bilo apsolutno nikoga, potvrdili u izvori u ponedjeljak.

Nakon što je izdana zapovijed, agenti za provedbu imigracijskih zakona išli su od kuće do kuće izbacujući svakoga čija se obiteljska povijest može slijediti do druge zemlje. Bez izuzetka, utvrđeno je da svaka osoba u naciji krši novu imigracijsku politiku.

Nitko nije ostao, od djece nedavnih imigranata i onih čiji su preci stigli iz Europe u 18. stoljeću, do Indijanaca čiji su preci stigli tisućama godina prije toga. Veliki gradovi sjedili su napušteni u tami. Vjetar je zavijao ravnicama zemlje i ruralnim područjima, dok su traktori i ostala poljoprivredna oprema stajali u tišini. Američki bizon je najavio povratak, preuzimajući zemlju natrag, ali je također utvrđeno da je došao iz Azije pa je cijela vrsta također deportirana.




“Ovim bi se trebali riješiti sveg ološa”, rekao je Trump u prijenosu koji se pratio iz još nekolicine preostalih uporišta. “Činimo Ameriku ponovno velikom oslobađajući se svih.”

Naposljetku, kad su svi napustili zemlju na uredan način, agenti ICE-a stigli su u Ovalni ured kako bi izvukli Trumpa i odvukli ga natrag u Njemačku, zemlju podrijetla njegove obitelji. Potom su se i sami deportirali.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.