Trumpova kampanja 2020. će jednostavno emitirati needitirane snimke govora demokrata

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Trumpova kampanja je objavila svoju strategiju u kampanji za predsjedničke izbore 2020. godine, koja će se sastojati od emitiranja needitiranih snimaka i govora s tiskovnih konferencija krajnje lijevih demokrata poput Alexandrije Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Rashide Tlaib i one još jedne.

Reklame GOP-a će emitirati snimke non-stop. Govori neće biti editirani na bilo koji način. Umjesto promicanja svojih vlastitih političkih prijedloga, republikanci će jednostavno podsjetiti naciju protiv koga se zapravo bore.




“Bili smo prilično zabrinuti kad je Trump neki dan tweetao one rasno nabijene stvari”, rekao je jedan strateg kampanje. “Ali sad smo ponovno na sigurnom tlu. Mislim, on će uskoro opet reći nešto problematično. Ali ne moramo ga ni pokušavati obraniti. Samo trebamo pokazati ljudima demokrate koji se spotiču jedni o druge kako bi rekli nešto još luđe.”

“Iskreno, kad smo vidjeli divlju konferenciju za novinare nakon Trumpovih tweetova, odvojili smo nekoliko trenutaka kako bi zahvalili Gospodinu za njegove blagoslove”, dodao je.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.