Ulični umjetnik izmijenio plakate filma ‘Once Upon A Time In Hollywood’, koristio slike Polanskog i Epsteina

Katie Jerkovich

Ulični umjetnik koji koristi ime Sabo preuzeo je zasluge za ‘otmicu’ plakata “Once Upon A Time In Hollywood” u Hollywoodu sa slikama Jeffreyja Epsteina i Romana Polanskog.

“Osjećao sam da bi svi trebali podijeliti jumbo plakat kako bismo naglasili stari problem koji desetljećima muči Hollywood: zlostavljanje djece”, rekao je Sabo za Hollywood Reporter ubrzo nakon što su se na društvenim medijima pojavile slike plakata.

Ogroman plakat na križanju ulica Pico i La Cienega u Hollywoodu promijenjen je iz “Once Upon A Time In Hollywood” u “Once Upon A Time In Pedowood”, a umjesto zvijezda filma Leonarda DiCaprija i Brada Pitta, reklama prikazuje slike seksualnog prijestupnika Epsteina i dječjeg silovatelja Polanskog.




Izmijenjena reklama za novi film Quentina Tarantina također se pojavila na klupama i autobusnim stajalištima.

Na jednoj od slika, Sabo je zamijenio slike Pitta i DiCaprija s onima Epsteina i Woodyja Allena.

Kao što je prethodno izviješteno, Epstein je početkom mjeseca uhićen i optužen zbog seksualne trgovine maloljetnicama između 2002. i 2005. godine. Godine 2008. proveo je trinaest mjeseci u zatvoru nakon što se izjasnio krivim za pribavljanje maloljetnice za prostituciju. Također je registriran kao seksualni prijestupnik u državi Florida.

Filmski redatelj Roman Polanski, odgovoran za filmove poput “Kineske četvrti” i “Pijanista”, trenutačni je bjegunac od zakona u Europi zbog navodnog silovanja 13-godišnje djevojčice u SAD-u, prema New York Postu.

Allen je bio optužen za zlostavljanje svoje usvojene kćeri, Dylan Farrow, kad je imala 7 godina. Međutim, nikad nije optužen za zločin i u više navrata je negirao optužbe.