Futuristički, utopijski raj Baltimorea u potpunosti zbunjen Trumpovim napadima

The Babylon Bee

BALTIMORE, MARYLAND — Predsjednik Trump pokrenuo je poremećeni napad protiv grada Baltimorea, nazvavši ga “odvratnim neredom preplavljenim štakorima i glodavcima” i mjestom u kojem “niti jedno ljudsko biće ne bi htjelo živjeti”. Ovo je prouzročilo ekstremnu zbrku unutar grada — pošto je to, budući da ga već desetljećima vode isključivo demokrati, progresivna utopija i simbol nade za sve.

Zakoračiti u Baltimore je poput koraka u budućnost. Zahvaljujući njegovim politikama koja nikad nije bila korumpirana bilo kojim desničarskim elementima, grad je gotovo bez problema. Sjajni neboderi koji dodiruju nebo, ljudi sretno putuju od jedne staklene kupole do druge staklene kupole u svojim letećim automobilima i bez tragova bilo kakve prljavštine ili onečišćenja, sve zahvaljujući savršenom centralnom planiraju grada. Zločin je nepoznanica u Baltimoreu, pošto su uveli suosjećajne mjere za reformu kriminalaca umjesto njihovog kažnjavanja. I ne postoji siromaštvo ili nejednakost u prihodima zbog strogog nadzora ekonomije demokrata.




“Nisam imao pojma o čemu Trump govori”, rekao je čelnik Baltimorea, poznatiji kao “Nadzornik”, koji vodi uglavnom automatiziranu birokraciju u gradu. “Nazvao nas je preplavljenim štakorima, a meni su ta stvorenja nepoznata. Provjerio sam našu ogromnu arhivu — pošto je znanje vrlo važno za Baltimore — i pronašao da je to nekakva vrsta štetočina koja je mučila gradove u prethodnim stoljećima. Takve stvari su nepoznate u Baltimoreu.”

Nadglednik je imao namjeru sučeliti se s Trumpom na Twitteru, ali prepiranje na društvenim medijima je za ona niža bića, a ne za evoluirane ljude poput onih koji žive uz Baltimoreu, Umjesto toga, građani Baltimorea će se i dalje fokusirati na svoj grad, nadajući se da će ga jednog dana učiniti najvećim, najnaprednijim gradom na svijetu, možda čak boljim i od Detroita.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.