Očekuje se kako će obećavajuća nova nada Lebronna James dominirati WNBA-om

The Babylon Bee

LOS ANGELES, KALIFORNIJA — Obećavajuća nova nada potpisala je za Los Angeles Sparks: dosad nepoznata košarkašica Lebronna James.

Očekuje se da će gospođa James dominirati WNBA ligom, s predviđanjima da će oboriti sve moguće rekorde prethodno postavljene u ženskoj profesionalnoj košarkaškoj ligi. James je “došla niotkuda”, kažu u odjelu za novačenje Sparksa.

“Ne znamo odakle je došla ova nevjerojatno talentirana košarkašica, ali ona apsolutno ubija”, rekao je jedan komentator na ESPN-u. “Gotovo kao da je biološki izgrađena mnogo snažnija, viša i brža od bilo koje druge žene u ovoj ligi. Gdje god je stekla ovaj talent, jasno je da svjedočimo legendarnoj igračici u nastajanju.”




James je debitirala u WNBA u prošlotjednoj utakmici protiv Atlanta Dreama. Ubacila je više od 200 koševa na utakmici, rasturivši tako sve rekorde, kao i nekoliko femura.

“Ovo je vrlo osnažujuće za ženski sport i nadamo se da će Lebronna James sa svojim nevjerojatnim talentom privući više pozornosti na WNBA”, izjavila je glasnogovornica lige.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.