Stručnjaci upozoravaju da nam je prestalo samo 12 godina dok opet ne promijene vremenski okvir globalnog zatopljenja

The Babylon Bee

SVIJET — Klimatski stručnjaci svečano su upozorili da nam preostaje samo 12 godina dok opet ne promijene datume u vezi globalnog zatopljenja.

“Ako ne poduzmemo nešto, onda ćemo za 12 godina morati objasniti zašto svijet nije skončao i smisliti novi broj”, upozorio je jedan znanstvenik UN-a. “To je vrlo ozbiljna prijetnja i pozivamo sve da odmah predaju ekonomiju u vladine ruke prije nego nam ponestane vremena da ponovno promijenimo vremenski okvir.”




Znanstveni konsenzus je da će za otprilike 10-12 godina svijet biti preplavljen novim predviđanjima sudnjeg dana. Sve to se može izbjeći ako napravimo temeljitu reformu ekonomije i postanemo socijalisti, govore apolitični, nepristrani, znanstveni likovi.

“Ako ne primijenimo svoj način života, naša će se stara predviđanja raspasti, što će opasno povećati šansu ponovnog pomicanja vratnica”, rekao je Al Gore. “Želite li doista da napišem drugu knjigu i krenem na još jednu turneju sa svojim privatnim zrakoplovom samo zato što se vi tupani ne želite zamarati mijenjanjem svojih životnih stilova? Mislim da ne. Složimo se svi s ovom brojkom od 12 godina ili ćemo ponovno morati pomaknuti datume.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.