Teksas gradi granični zid kako bi spriječio neželjene izbjeglice iz Kalifornije

AUSTIN, TEKSAS — Teksaško zakonodavno tijelo odobrilo je izgradnju pograničnog zida koji će okruživati državu kako bi spriječio ulazak neželjenih izbjeglica koji bježe iz brzo raspadajuće distopije u Kaliforniji.

Zakonodavno tijelo suočava se sa sve većim brojem stanovnika Kalifornije koji traže azil nakon što su pobjegli iz poremećene, krajnje ljevičarske države te je napokon pronašlo rješenje.

Izgradnja je započelo nedugo nakon donošenja mjera. Zid će zaokruživati cijeli Teksas, uz dodatne sigurnosne mjere na zapadnoj strani države kako bi se osigurala nemogućnost prelaska neželjenih imigranata iz Kalifornije. I dok će područja s malim prometom, poput sjeverne i istočne strane države, biti zaštićena jednostavnom ogradom, zapadna strana sadržavat će betonski zid debljine 3 metra s tornjevima opremljenim laserima, bodljikavom žicom i jarkom ispunjenim morskim psima, sve kako bi se zaustavilo neotkriveno ušuljavanje nedokumentiranih stanovnika obalne države.




Nedavni razgovor o promjeni imena grada Austina u politički korektnije ime otvorilo je oči zakonodavcima na činjenicu koliko je liberalnih stanovnika Kalifornije pristiglo u državu posljednjih godina, dovodeći sa sobom svoje lude ideje.

“Previše imigranata iz Kalifornije dolazi ovamo, iskorištavaju naše pro-business, pro-slobodarske zakone, odbijajući se prilagoditi našem načinu života”, rekao je predstavnik teksaške države prilikom obraćanja skupštini. “Vrijeme je da izgradio zid i natjeramo Kaliforniju da ga plati.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.