L, G, T, Q i + javno su pogubili B zbog impliciranja da postoje samo dva spola

The Babylon Bee

SAN FRANCISCO, KALIFORNIJA — Na svečanoj ceremoniji održanoj ispred LGBTQ+ Centra za ljubav i toleranciju u San Franciscu, slova L, G, T, Q, i simbol +, okupili su se kako bi pogubili svog bivšeg prijatelja i saveznika “B” zbog njegove implikacije da postoje samo dva spola.

“Osuđeni ste na smrt zbog kršenja Odjeljka 1A kodeksa Političke korektnosti”, rekao je L, čitajući presudu, dok je B hrabro stajao ispred giljotine. “Imate li posljednje riječi?”

B je potom pokušao izgovoriti svoje posljednje riječi, ali je ušutkan. “Ne, vi ne možete ništa reći”, rekao je T. “Vi ste UKINUTI.” Q je potom pucnuo svojim prstima u Z formaciji.




G je navukao kapuljaču krvnika i podigao svoju sjekiru. G nije trebao sjekiru pošto će B biti pogubljen giljotinom, ali G je rekao kako ona upotpunjuje odjeću i čini je da izgleda “božanstvenom”. G je prisilio B na zemlju, savio njegov gornji dio ispod naoštrenog sječiva i aktivirao giljotinu trenutno prepolovivši sirotog B.

Nažalost, B je postao dva D što je problematično pošto bi to moglo predstavljati Donalda Trumpa pa su i oni morali biti pogubljeni.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.