‘Na Trumpa utječu Rusi!’ viče komunist

The Babylon Bee

PORTLAND, OREGON — Prema izvorima, na nedavnom prosvjedu u Portlandu samoprozvani komunist vikao je: “Na Trumpa utječu Rusi!, noseći svoju omiljenu srp-i-čekić kapu.

Muškarac vjeruje da Rusija preuzima najviše razine naše vlade, tvrdnja za koju nema dokaza. Također vjeruje da je komunizam sovjetskog stila najbolji put ka prosperitetu, što je još jedna tvrdnja za koju nema dokaza.

“Doista je zastrašujuće vidjeti koliki utjecaj Rusi imaju na našu zemlju”, rekao je muškarac koji želi da naša zemlja bude upravo kao Rusija tijekom Hladnog rata. “Moramo ostati vjerni onome što čini Ameriku Amerikom i ne dopustiti da ideje, filozofije i vladine politike drugih zemalja utječu na naše izbore.”




Muškarac je tweetao više od 129 puta pod hashtagovima “MoscowMitch” i “LeningradLindsey” kako bi izrazio svoje neodobravanje u vezi ruskog utjecaja na našu politiku. Osim toga, on također želi da se našom državom upravlja baš kao što je Moskva desetljećima upravljala SSSR-om te je veličao Lenjinove ideje, iako “preferira Staljina” zbog njegove “strasti”.

“Bilo bi zaista strašno kad bi ova zemlja postala poput Rusije”, rekao je novinarima, iako se čini da upravo to i želi.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.