Drag kraljica uči djecu seksualnom plesu: ‘Čučnite’ i ‘mrdajte svojom guzicom gore-dolje’

Shane Trejo

Screenshot: YouTube/LifeSiteNews

Još jednom, drag kraljica uhvaćena je na snimci kako seksualizira djecu na događaju “Drag Queen Story Hour”. Ovaj put, transvestit Mama G snimljen je kako uči djecu tverkanju u britanskoj knjižnici.

Prema kazališnoj družini Petite Pantos, drag kraljica Mama G “nastupio je u knjižnicama, kazalištima, knjižarama i kafićima diljem Velike Britanije”. Doveden je u knjižnicu u Devonu kako bi podijelio “priče koje slave ono što jeste i ono što volite”. Tu je održao lekciju tverkanja, mrdajući svojom stražnjicom ispred (pre)male djece.

Video bolesnog prikaza ispod.

Kako bi stvari bile još gore, Mama G je uhvaćen u traženju osobnih podataka djece na društvenim medijima kako bi ih mogao osobno kontaktirati. LifeSiteNews je podijelio snimku zaslona jednog takvog zahtjeva prije nego je transvestit stavio svoj Twitter račun u privatni mod.

“Uvijek možete raditi malo umjetnosti i vještina koje inspirira Mama G”, rekao je. “Ako želite jedan od mojih listova za bojanje za kišne dane, pošaljite mi svoj e-mail!”




Knjižnica Suffolk UK izdala je tweet u svrhu popravka štete u kojem pokušava prekriti činjenicu da je ovom poremećenom pojedincu dopustila pristup maloj djeci.

I dok sustav knjižnica može pokušati umanjiti groteskno ponašanje ovog izopačenika kako bi sačuvali obraz, postoji trag degeneracije koji prati ove Drag Queen Story Hour događaje jer oni postaju sve prisutniji i rašireniji u zemljama Zapada.

Utvrđeno je da su dva seksualna prijestupnika upravljala programom u javnoj knjižnici teksaškog grada Houstona. Još jedna drag kraljica koja je sudjelovala u tim događajima priznala/o je da su oni namijenjeni “poticanju” djece u život sodomitske perverzije. Drugi događaji u knjižnicama uče djecu o grafičkim i brutalnim seksualnim činovima.

Ostali ekscesi LGBT pošasti uključuju drogiranje djecu u dobi od samo osam godina kako bi ih pripremili za sakaćenje genitalija u adolescenciji i striptiz događaji s djecom u središnjim ulogama dok pohotljivi homoseksualci bacaju novčanice prema njima.