Che Guevara dobio zvijezdu na Hollywoodskoj stazi slavnih

The Babylon Bee

HOLLYWOOD, KALIFORNIJA — Nekoliko dana nakon što je oštećena zvijezda predsjednika Trumpa na Hollywoodskoj stazi slavnih, predstavnici Hollywoodskog povijesnog trusta potvrdili su da će revolucionar i masovni ubojica Che Guevara biti počašćen zvijezdom na tom mjestu.

Zvjezdani spomenik je otkriven na ceremoniji kojoj su nazočile stotine ljudi, od kojih bi mnoge Guevara pogubio da su živjeli pod njegovom vladavinom terora. Prisutni su vikali parole poput “Viva la Revolucion!” i “Smrt Trumpu!” dok je gradonačelnik Hollywooda otkrio posthumno dodijeljenu ploču južnoameričkog radikala.




“Trump je vani, Che je unutra”, rekao je gradonačelnik. “Guevara mnogo više odražava vrijednosti politike identiteta, jednakosti za sve i ne toleriranja bilo koga tko se ne slaže našeg velikog grada od onih Führera Trumpa. Ubij Trumpa! Ubij Trumpa! Ubij Trumpa!”

U vrijeme objavljivanja, izvori biski Povijesnom trustu uspjeli su potvrditi da će se Guevarinoj zvijezdi ubrzo pridružiti susjedne zvijezde instalirane u počast predsjednika Maoa i Karla Marxa.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.