CNN-ov Chris Cuomo poludio kad ga je Trumpov pristaša nazvao ‘Fredo’

Shane Trejo

Voditelj na CNN-u Chris Cuomo, mali brat demokratskog guvernera New Yorka Andrewa Cuomoa, izgubio je živce nakon što je konzervativac provocirao voditelja lažnih vijesti nazivajući ga “Fredo”, usporedivši ga s nespretnim, nelojalnim članom obitelji Corleone u “Kumu”, koji je naposljetku “spavao s ribama”.

Cuomov nasilni, prijeteći istup prema skupini konzervativaca može se u cijelosti vidjeti ovdje:

I dok je Cuomo poludio zbog činjenice da je nazvan Fredom, on je dozvolio korištenje iste uvrede u svojoj vlastitoj emisiji u vezi Donalda Trumpa Jr.-a.

Ostali CNN-ovi komentatori, poput “nikad Trumpovca” i lažnog konzervativca Ricka Wilsona, također su koristili Fredo uvredu na mreži. Prilično je iznenađujuće koliko se ona često dozvoljava na CNN-u, s obzirom da Cuomo tvrdi da je ona u njegovom narodu “poput n-riječi”.




U čudnom obratu priče, video u kojem Cuomo gubi živce — koji je postao viralan — objavljen je na rođendan pokojnog Cazalea, glumca koji je utjelovio lik Fredoa u “Kumu” i “Kumu II”.

Ovo nije prvi put da je Cuomo nasilno napao svoje političke protivnike. Jednom je napao preživjelu iz silovanja zbog njezine podrške Drugom amandmanu.

Cuomo je također branio domaću ljevičarsku terorističku skupinu poznatiju kao Antifa, koja je u više navrata napadala nenaoružane ljude poput novinara Andyja Ngoa na ulicama, tvrdeći da su njihovi napadi iz prikrajka opravdani.

“Ljudi koji izlaze kako bi se borili protiv bigota ne smiju se ocjenjivati isto kao i bigoti čak i ako pribjegavaju istoj vrsti sitnog nasilja”, rekao je Cuomo prošle godine.

I dok predsjednik Trump nastavlja iz dana u dan ponižavati minione lažnih vijesti, oni će vjerojatno i dalje pokazivati svoje pravo lice i dodatno uništavati svoju vjerodostojnost.