Bivši general izjavio da se Merkel ne može natjerati da kaže ‘njemački narod’

Paul Joseph Watson

Bivši general Joachim Wundrak kaže da je Angela Merkel toliko politički korektna da se ne može ni natjerati da govori o “njemačkom narodu”.

Wundrak je najavio da će se kandidirati za gradonačelnika Hanovera kao član stranke Alternativa za Njemačku (AfD).

Oštro je kritizirao Merkel zbog činjenice da je ona glavna osoba koja provodi “anti-njemačke” politike masovne migracije i čak odbija priznati postojanje njemačkog naroda kao skupine.

“Merkel je položila zakletvu Njemačkoj, ali ima problema govoriti o njemačkom narodu. Radije govori o ‘stanovništvu’. Mnogi se njemački političari muče s priznavanjem vlastitog naroda”, rekao je Wundrak.

“Zaštita granica više nije prioritetni cilj”, dodao je. “Njemačka daje sve veći i veći suverenitet EU-u, Europskoj središnjoj banci, nadnacionalnim organizacijama. Ne slažem se s tim. Nacionalna država je primarni oblik organizacije Njemačke. Na mjestima gdje strukture postanu prevelike, brzo se pojavljuje nedemokratski duh. ”

Merkelova paranoja o pokazivanju bilo kakvog oblika patriotizma je ozloglašena.

Tijekom događaja 2015. godine, Merkel je uručena mala njemačka zastava samo kako bi je posramljeno vratila natrag. Potom je neodobravajući odmahivala glavom nekoj drugoj osobi na pozornici.