Epstein u svom luksuznom stanu na Manhattanu imao portret Billa Clintona obučenog u plavu haljinu

Jim Hoft

Screenshot

Jeffrey Epstein imao je portret bivšeg predsjednika Billa Clintona u plavoj haljini — očigledan podsjetnik na ozloglašenu plavu haljinu Monice Lewinsky — kako se odmara na stolici u Ovalnom uredu.

Fotografiju slike snimila je 2012. žena, koja želi ostati anonimna, tijekom svog posjeta Epsteinovom luksuznom stanu na Manhattanu kako bi predstavila poslovni prijedlog.

Daily Mail ekskluzivno je dobavio fotografiju portreta od navedene žene, koja je također izjavila da je prilikom posjeta primijetila latinoameričku djevojku u dobi od nekih 14 godina kako čeka na susret s Epsteinom.

Daily Mail je izvijestio:

Slika je potajno snimljena unutar raskošnog, 56 milijuna dolara vrijednog stana pedofila u listopadu 2012. godine, četiri godina nakon što je Epstein odslužio svoju blagu kaznu zbog prostitucije maloljetne osobe i sedam godina prije nego je optužen za vođenje lanca seksualne trgovine maloljetnih djevojaka.

Izvor, koji je tražio da ostane anoniman, posjetio je Epsteina kako bi predstavio poslovni prijedlog — susret s perverznjakom koji je uključivao i prisustvo djevojke u dobi od nekih 14 godina koja je čekala na susret s financijerom.

Žena je rekla da je ostala šokirana kad je vidjela portret kroz otvorena vrata dok je prolazila raskošnim stanom sa svojim poslovnim partnerom.

Rekla je za DailyMailTV: “Bio je to apsolutno Bill Clinton. Bilo je to šokantno — to je definitivno bio njegov portret. Bila je to vrlo provokativna, seksualna slika. Nosio je visoke pete, plavu haljinu i njegova ruka bila je u čudnom položaju.”




Mediji konstantno povezuju Epsteina s predsjednikom Trumpom, međutim, on je bio vrlo blizak s Billom Clintonom, a ovaj portret baca novo svjetlo na njegov odnos s bivšim predsjednikom.

Milijarder i pedofil Jeffrey Epstein pronađen je mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji na Manhattanu prošle subote nakon navodnog samoubojstva.

Prema izvješćima, Epstein je počinio samoubojstvo, međutim, mnogi bliski slučaju strahuju da je bio ubijen.

Epstein je pronađen mrtav dan nakon što su otpečaćeni dokumenti koji impliciraju nekoliko članova elite i demokrata uključujući Al Gorea i bivšeg guvernera Billa Richardsona.

Bill Clinton putovao je s Epsteinovim zrakoplovom “Lolita Expressom” u više od dvadeset navrata, a prema zapisima pilota, na letovima su uz Clintona bile prisutne i maloljetne djevojke.

Ubrzo nakon što je objavljena Epsteinova smrt, na Twitteru je započeo trend #ClintonBodyCount. Clintonovi su odmah okrivljeni za umiješanost u Epsteinovo “samoubojstvo”.

Clintonovi su bili nasmiješeni u subotu u Arlington Heightsu, državi Illinois, samo nekoliko sati nakon što je prijatelj Billa Clintona Jeffrey Epstein pronađen mrtav u svojoj ćeliji nakon navodnog “samoubojstva”.