Novi Universalov film prikazuje djecu kako se igraju sa seksualnim igračkama

Paul Joseph Watson

Novi Universalov film pod nazivom Good Boys namijenjen tinejdžerskoj publici prikazuje 12-godišnjake kako se igraju sa seksualnim igračkama.

U traileru filma, glumac Seth Rogan se šali da čak glavni dječji glumci ne mogu gledati trailer svog vlastitog filma jer je “previše problematičan za djecu njihove dobi.”

Prva scena u traileru prikazuje predtinejdžerske dječake kako se igraju sa sado-mazo maskom, dildoima i analnim kuglicama koje, kao što se jedan od dječaka požalio, “mirišu na govno.”

Uz obilno prostačenje, trailer također prikazuje dječake koji donose ecstasy na igralište.

“Universal objavljuje film pod nazivom “Good Boys” u kojem se 12-godišnjaci igraju sa seksualnim igračkama, drogom, pornografijom i još gore. Poster filma se hvali da mu je dodijeljen R rejting jer sadrži “sirovi seksualni sadržaj, drogu i alkohol u što SVE su uključeni TINEJDŽERI” Tko je publika za ovo?”, pitao se Robby Starbuck.

“Publika za ovaj film se upravo ubila prije nekoliko dana”, našalio se drugi korisnik Twittera, aludirajući na Jeffreyja Epsteina.

“Mislim da bi ovo trebao biti film koji se prikazuje na Epsteinovom zrakoplovu”, našalio se još jedan.




P.S. Ako želite znati tko su perverznjaci koji sve češće i otvorenije promiču seksualnu izopačenost (kao i LGBTQ i transrodnu agendu) maloljetnicima, film je režirao Gene Stupnitsky, koji je zajedno s Leejem Eisenbergom ujedno i scenarist filma. Producenti su Josh Fagen, Evan Goldberg, Jonah Hill, Seth Rogen, Ariel Shaffir, Nathan Kahane i još nekolicina drugih. Navedeni imaju jednu stvar zajedničku. Pogodite koja je to?