Video: Stanovnici maltretiraju, bacaju stvari na philadelphijsku policiju koja napušta mjesto pucnjave

Paul Joseph Watson

Nakon divljeg obračuna vatrenim oružjem u Philadelphiji, u kojem je ranjeno šest policajaca, stanovnici su bacali predmete i vikali prostote na neke od policajaca koji su sudjelovali u okršaju.

Video snimka pokazuje policajce koji napuštaju mjesto pucnjave i koji su bili fizički konfrontirani, ismijavani i verbalno zlostavljani od strane prisutnih promatrača.

Imajte na umu da je osumnjičenom, 36-godišnjem Mauriceu Hillu, koji je imao dugu povijest osuda, trebao biti uručen nalog povezan s prijestupom u vezi droge i lako je mogao ubiti neke od policajaca.

Policajce su zadirkivali i ismijavali dok su hodali kroz gomilu, a jedna žena je gurnula policajca i nazvala ga “kur*inskim nigerom”.




Neki su se čak pokušali fizički sukobiti s policajcima.

Prema novinarki philadelphijskog KYW-TV-a, Alexandriji Hoff, uznemiravanje se odvijalo tijekom razmjene pucnjave s osumnjičenim.

“Spomenula sam to u 10 i pošto sam bila maltretirana tijekom tog snimka uživo, spomenut ću to i ovdje”, rekla je Hoff na Twitteru. “Najveći trenutak razočaranja ove večeri bio je gledanje gomile ljudi kako ismijava policajce, smije im se i viče prostote usred pucnjave.”

Nakon više od pet sati pucnjave, ekipa specijalaca uspjela je izvući dva policajca i tri taoca iz zgrade u kojoj se zabarikadirao Hill.