Sauron gradi zid kako bi spriječio jednostavno ušetavanje u Mordor

The Babylon Bee

BARAD-DUR — Sauron je najavio novi građevinski projekt za Mordor, koji je ekonomska i vojna supersila smještena u neobičnim brdima prepunih paukova istočno od Gondora.

Morgothov sluga je rekao kako će zid spriječiti osobe od jednostavnog ušetavanja u Mordor, ističući da se zemlja Mordor suočava s “imigracijskom krizom” u jeku glasina o karavanu od devet članova družine koji se kreće u njegovom pravcu. Rekao je da će se prijeteći zid prostirati oko čitave prirodne planinske barijere koja okružuje zemlju kako bi se osiguralo da ne može proći niti jedna “trula jabuka”.

“Mi gradimo zid i natjerat ćemo Slobodne narode da ga plate!”, urlao je Sauron na događaju, bodren oduševljenim klicanjem okupljenih. Podigao je ruku tražeći tišinu. “Oni kažu da šalju svoje najbolje, ali prije nego smo se snašli, oni su kradomice provukli dva hobita kroz Cirith Ungol i počinili teroristički cilj u našoj sredini.” Orci su ponovno glasno klicali. Stvari su počele izmicati kontroli. Nekoliko njih je gurnuto u lavu. Potom je nastalo još više veselja. Sve u svemu, bila je to “vrlo uspješna presica”, prema Sauronu.




Vođa Mordora istaknuo je da je njegov “sagradi zid” događaj bio vrlo dobro posjećen.

“Pogledajte sve ove Orke. Toliko Orkova. Mislim da je to najviše Orkova koji su se ikad okupili ispred mog tornja. Odlična publika danas!” Sudjelovanje na događaju je, naravno, bilo obavezno, a Orci koji su preskočili događaj bačeni su u Napuklinu usuda.

Predviđeni datum završetka zida pomaknut je kad Sauron nije mogao osigurati potrebna sredstva od mordorskog Kongresa, iako je rekao da će upotrijebiti izvršnu naredbu kako bi to ostvario i potom narediti svojim Nazgulima da pojedu opoziciju.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.