Žene koje ne vjeruju da Izrael ima pravo postojati nisu sigurne zašto im je uskraćen ulazak u Izrael

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Kongresnice Rashida Tlaib i Ilhan Omar izvijestile su su četvrtak da su zbunjene zbog činjenice da im je zabranjen ulazak u Izrael, zemlju za koju se čini kako vjeruju da uopće ne bi trebala postojati.

“To je rasizam”, rekla je Omar na konferenciji za novinare. “Sve to je zbog rasizma. Pa, to i još židovska zavjera. Židovi su iza toga, sigurno.” (Dokazi govore da je u pravu što se tiče ove tvrdnje, što je prvi takav slučaj u moru njezinih optužbi protiv Židova).

Tlaib se složila, rekavši da želi pitati Židove o holokaustu kako bi se mogla opustiti i dobiti “umirujući osjećaj” tijekom boravka tamo.




“Ova zabrana jednostavno nema smisla, pogotovo kad dolazi od zemlje koja uopće ne bi trebala postojati”, rekla je. “Što smo ikada rekli protiv njih, osim sugeriranja da su teroristi koji zaslužuju biti gurnuti u more?”

Žene su izjavile da sad moraju promijeniti svoje planove za godišnji, umjesto provođenja vremenja s ljudima koje mrze u zemlji koju mrze, na nekakvo manje “židovasto” mjesto.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.