Seksualna revolucija ispala sjajno, priopćava nacija prepuna perverznjaka

The Babylon Bee

SAD — Posljedice seksualne revolucije ispale su sjajno, izvijestila je u petak poslijepodne nacija ispunjena perverznjacima, pedofilima i seksualnim grabežljivcima.

Zemlja koja trenutačno ubire plodove desetljeća opadajućeg seksualnog morala izvijestila je da bi sve ponovila bez razmišljanja, navodeći da je “stvarno ponosna” na napredak koji je postigla u posljednjih pedeset godina. Na pitanje u vezi brojnih skandala, kontroverzi i bolnih posljedica seksualne revolucije koje su izašle na vidjelo posljednjih mjeseci, gotovo svaka osoba u naciji potvrdila je da se “osjeća sjajno” zbog seksualne revolucije i njezinih podmuklih posljedica.

“To je u redu — potpuno u redu”, rekao je jedan politički komentator na NBC-u koji je zamijenio osramoćenog Matta Lauera. “Mislim da je seksualna revolucija ispala sjajno i ponosan sam što živim u SAD-u gdje nismo uskraćeni zastarjelim idejama o ljudskim odnosima, poput monogamije i vjernosti.”




Prema zemlji s desecima slavnih osoba, televizijskih komentatora i političara trenutačno upletenih u seksualne afere, seksualna revolucija bila je nužno razdoblje koje je naciji omogućilo odbacivanje zastarjelih, sputavajućih okova religije i biblijske moralnosti.

“Doista žalim sve one zaostale dijelove svijeta koji nisu imali privilegiju doživjeti svoju vlastitu seksualnu revoluciju”, izjavio je jedan političar dok je gledao svoj Twitter kako bi provjerio jesu li otkrivene njegove vlastite indiskrecije. “Jednog dana, oni će također biti prosvijetljeni.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.