Trump: Google bi trebalo tužiti zbog manipulacije na izborima 2016. godine u korist pokvarene Hillary

Cristina Laila

Predsjednik Trump rekao je u ponedjeljak ujutro da bi Google trebalo tužiti zbog manipulacije milijuna glasova u korist Hillary Clinton tijekom predsjedničkih izbora 2016. godine.

Prema izvješćima, Donald Trump je dobio otprilike 63 milijuna glasova, a pokvarena Hillary gotovo 66 milijuna glasova (uključujući one ilegalnih stranaca).

Trump je međutim vodio kampanju kako bi pobijedio, zbog čega je u konačnici osvojio 304 elektorska glasa nasuprot Hillarynih 227.

Čak i uz pomoć Googlea, medija, DNC-a i gotovo svih moćnih osoba u Washingtonu, Hillary Clinton je svejedno izgubila na izborima 2016. godine (ona još uvijek krivi Ruse).

Trump je bijesan i poziva na tužbu protiv Googlea (najvećeg donatora Hillary 2016. godine).

“Wow, upravo je izašlo izvješće! Google je izmanipulirao 2,6 do 16 milijuna glasova u korist Hillary Clinton na izborima 2016. godine! To je objavio Clintonov pristaša, a ne Trumpov! Google bi trebalo tužiti. Moja pobjeda je bila čak veća nego što se mislilo!”, rekao je Trump u tweetu.




Prema novoobjavljenom izvješću Senata, dr. Robert Epstein, psiholog, autor i profesor, Google je izmanipulirao najmanje 2,6 milijuna — do 10+ milijuna glasova u korist Hillary Clinton.

Dr. Epstein, priznati liberal i vrlo glasni pobornik Hillary Clinton, rekao je da će Google i ostali tehnološki milijarderi pojačati svoje napore u 2020. godini i učiniti sve kako bi zaustavili Trumpa od pobjede na izborima.

Pogledajte dr. Epsteina i njegovo objašnjenje kako Google i Zuckerberg mogu manipulirati MILIJUNIMA glasova u korist demokrata: