Antifa se raspršila poput kukavica nakon što im se suprotstavio iznervirani otac zbog blokiranja prometa

Shane Trejo

Kad su Antifini teroristi ovaj tjedan blokirali ulice grada Bloomingtona u saveznoj državi Indiani, 41-godišnji otac Brad Clapper rekao je dosta i suprotstavio se bandi maskiranih kukavica.

“Skini masku”, rekao je Clapper jednom domaćem teroristu dok je pokušao skinuti njegovu masku.

“Maknite se s jeb*** ulice! Maknite se s jeb*** ulice!”, vikao je prema anti-američkoj skupini komunističkih agitatora koji su odmah udovoljili njegovom zahtjevu uzvikujući uvrede.

Ne iznenađuje činjenica da su lažni novinski mediji pokušali oslikati domaće teroriste Antife kao nevine žrtve ovog zabrinutog roditelja, dokazujući da su zapravo neprijatelji Amerike.




No, Clapper je samo branio svoju obitelj protiv bande nasilnika za koje je poznato da napadaju lagane mete poput novinara Andyja Ngoa iz Quilettea. Morao se postaviti kako bi zaštitio svoju djecu.

“Imam malu djecu, a vi ih na smrt plašite”, rekao je Clapper terorističkoj skupini.

“Možda sam naivan, ali nisam se u niti jednom trenutku osjećao da će ovaj sukob dovesti do ubojstva ili nekakvih težih ozljeda”, rekao je Clapper novinarima.

Antifa ima stalno prisustvo u Bloomingtonu kako bi remetila tržište poljoprivrednika zbog prisustva Schooner Creek farme i njezinih suprotnih političkih stajališta.

Možda će u budućnosti biti rezerviraniji sad kad je obični pojedinac s kralježnicom zauzeo odlučan stav protiv njihove terorističke taktike.