CNN se ispričao Staljinu, Maou nakon što ih je usporedio s Trumpom

The Babylon Bee

ATLANTA, GEORGIA — CNN se ispričao Staljinu i Maou nakon što je gost u njihovoj emisiji usporedio brutalne diktatore s Donaldom Trumpom.

“Tako mi je žao svih Staljinovih i Maovih hrabrih pristaša”, rekao je Brian Stelter u isprici koja je emitirana uživo u utorak ujutro. “Nikad nam nije bila namjera povezati sve te velike ljude s Donaldom Trumpom. Nismo namjeravali na taj način omalovažavati komunizam.”




“Ponekad doista trebate naglasiti činjenicu da je Trump totalitarni tiranin”, rekao je Stelter. “Ali razvlačenje Staljinovog i Maovog imena po blatu u tom nastojanju nije pravi način postizanja tog cilja. Postoje dobri i loši načini kritiziranja predsjednika, a nama je žao zbog načina na koji je ovo ispalo.”

Voditelj CNN-a obvezao se da će ubuduće Trumpa uspoređivati samo s Hitlerom, Džingis-kanom i serijskim ubojicama poput Charlesa Mansona, Teda Bundyja i Jeffreyja Dahmera.

Nakon isprike uslijedilo je dvosatno odavanje počasti “velikim komunističkim ljudima koji su promijenili svijet na bolje”.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.