CNN se ispričao Staljinu, Maou nakon što ih je usporedio s Trumpom

The Babylon Bee

The Babylon Bee

ATLANTA, GEORGIA — CNN se ispričao Staljinu i Maou nakon što je gost u njihovoj emisiji usporedio brutalne diktatore s Donaldom Trumpom.

“Tako mi je žao svih Staljinovih i Maovih hrabrih pristaša”, rekao je Brian Stelter u isprici koja je emitirana uživo u utorak ujutro. “Nikad nam nije bila namjera povezati sve te velike ljude s Donaldom Trumpom. Nismo namjeravali na taj način omalovažavati komunizam.”
“Ponekad doista trebate naglasiti činjenicu da je Trump totalitarni tiranin”, rekao je Stelter. “Ali razvlačenje Staljinovog i Maovog imena po blatu u tom nastojanju nije pravi način postizanja tog cilja. Postoje dobri i loši načini kritiziranja predsjednika, a nama je žao zbog načina na koji je ovo ispalo.”

Voditelj CNN-a obvezao se da će ubuduće Trumpa uspoređivati samo s Hitlerom, Džingis-kanom i serijskim ubojicama poput Charlesa Mansona, Teda Bundyja i Jeffreyja Dahmera.

Nakon isprike uslijedilo je dvosatno odavanje počasti “velikim komunističkim ljudima koji su promijenili svijet na bolje”.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here