Ujak talijanske djevojke koju su ubili migranti zaprijetio da će objaviti slike njezinog raskomadanog tijela ako popuste imigracijski zakoni

Paul Joseph Watson

Ujak talijanske djevojke koju je silovao i ubio nigerijski migrant, zaprijetio je talijanskom parlamentu da će objaviti fotografije njezinog raskomadanog tijela ako nova vlada te zemlje ukine stroge imigracijske zakone Mattea Salvinija.

Nakon kolapsa talijanske koalicijske vlade predvođene populistom Matteom Salvinijem, Pokret 5 zvjezdica bi trebao oformiti novi koaliciju sa strankom lijevo od centra Partito Democratico (PD).

Ova mogućnost navela je ujaka 18-godišnje Pamele Mastropietro, koju je silovala, ubila i raskomadala nigerijska “kanibalska mafija” u talijanskom gradu Macaretu, da zaprijeti objavljivanjem fotografija posmrtnih ostataka svoje nećakinje u javnost.




Marco Valerio Verni zaprijetio je da će objaviti uvećane slike žrtve, koja je bila neprepoznatljiva, “kako bi podsjetio one na vlasti na katastrofalne posljedice ilegalne imigracije”.

Izvorno saslušanje o ubojstvu Mastropietro bilo je održano iza zatvorenih vrata zbog izrazito užasne prirode fotografija, ali sad Verni obećava njihovo objavljivanje u javnost ako nova talijanska vlada ponovno odobri dolazak migrantskih brodova u talijanske luke.

“Svaki dan nas bombardiraju srceparajućim slikama teretnjaka ispunjenih migrantima koje ljevica želi primiti ne razmišljajući o posljedicama. Ta ista ljevica koja je šutjela kad je Pamela silovana i ubijena neizrecivom svirepošću”, rekao je Verni.

Innocent Oseghale, ubojica Pamele, stigao je u Italiju migrantskim brodom. Trenutačno izdržava kaznu doživotnog zatvora.