Nestao milijunaški vlasnik modne agencije i bliski prijatelj Jeffreyja Epsteina za kojeg se vjeruje da posjeduje informacije o slučaju Epstein

Jim Hoft

Jeffrey Epstein je svojedobno navodno dobio rođendanski poklon u vidu triju dvanaestogodišnjih djevojaka koje su doletjele iz Francuske, kaže bivša “seksualna robinja” u novoobjavljenim sudskim dokumentima.

Optužbe, o kojima je u kolovozu izvijestio Joseph Curl, su navedene na više od 2.000 stranica građanske tužbe iz 2005. godine koju je podigla Virginia Guiffre, koja tvrdi da je bila prisiljena postati seksualna robinja psihotičnom milijarderu. Ti dokumenti objavljeni su u javnost 9. kolovoza — samo nekoliko sati prije nego je Epstein navodno počinio samoubojstvo.

Prema Guiffre, tri mlade djevojke iz siromašnih obitelji zlostavljane su od strane Epsteina. Francuske djevojke su radile za MC2, modnu agenciju u vlasništvu Jean-Luca Brunela, dugogodišnjeg poznanika i čestog Epsteinovog gosta.

Daily Beast je izvijestio o nevjerojatnim optužbama:

Pojedinosti koje su naposljetku izašle na vidjelo, često su bile šokantne i povremeno bizarne. Za jedan Epsteinov rođendan, prema optužbama navedenima u građanskoj parnici, uručene su mu tri 12-godišnjakinje iz Francuske, koje su bila zlostavljane i sutradan zrakoplovom prebačene natrag u Europu. Ista građanska tužba navodi da su mlade djevojke iz Južne Amerike, Europe te bivših sovjetskih republika, od kojih je malo njih govorilo engleski, regrutirane za Epsteinovo seksualno zadovoljstvo. Prema bivšem računovođi, brojne djevojke su radile za MC2, modnu agenciju u vlasništvu Jean-Luca Brunela, dugogodišnjeg poznanika i čestog Epsteinovog gosta. Brunel je primio milijun dolara od milijardera u vrijeme kad je otvarao agenciju.

Epsteinov prijatelj Jean Luc Brunel imao je takvu reputaciju zlostavljanja modela da mu je 60 minuta prije nekoliko godina posvetio segment u svojoj emisiji.




Ali sad je milijunaš Jean-Luc Brunel — za kojeg se vjeruje da posjeduje informacije u vezi Epsteinovog slučaja — misteriozno nestao. Daily Mail je izvijestio:

Milijunaški vlasnik modne agencije za kojeg se vjeruje da posjeduje ključne informacije o skandalu Jeffreyja Epsteina “nestao je bez traga poput duha”.

Jean-Luc Brunel, 72, nestao je dok ga je policija tražila kako bi mu postavila “hitna” pitanja u vezi pedofila.

Istražitelji se raspituju u Brazilu, SAD-u i Europi, a francuski tužitelji također potražuju informacije u vezi financijera, koji je umro u dobi od 66 godina prije nego se suočio s najnovijim optužbama.

Prijatelj princa Andrewa, predator Jeffrey Epstein, ubio se u zatvoru 10. kolovoza dok se suočavao s optužbama za dječju trgovinu seksom.