Bernie Sanders skočio u usitnjivač drveća kako bi smanjio ugljični otisak

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Demokrati su kritizirani zbog pozivanja drugih da smanje svoje ugljične otiske dok se sami voze SUV-ove, lete uokolo privatnim mlažnjacima i posjeduju više od jednog doma.

Pa, napokon, jedan od kandidata nije samo pričao priču o klimatskim promjenama: u svečanoj ceremoniji u petak, Bernie Sanders skočio je u usitnjivač drveća kako bi jednom za svagda eliminirao svoj ugljični otisak.

“Bilo bi pogrešno od mene da pozivam žene u zemljama trećeg svijeta na pobačaje kad sam i sam veliki neto zagađivač”, rekao je Sanders u govoru prije velikog događaja. “Možete li zamisliti da tamo stojim i svima držim lekcije o klimatskim promjenama i kontroli stanovništva, ali nakon toga ne bih bio prvi koji bi se dobrovoljno javio? Koliko licemjerno bi to bilo!? Ne, ja sam čovjek koji stoji iza svojih uvjerenja.”




I konačno, nakon dugog, trčećeg starta koji su potpomogli njegovi pomoćnici, Sanders se bacio u usitnjivač, vičući “PLANETAAAARI — MOĆ JE VAŠA!” prije nego se dezintegrirao u oblak crvene magle, okončavši tako svoj štetni utjecaj na klimu jednom zauvijek.

Inspirirani Sandersovim primjerom, ostali demokrati poput Petea Buttigiega, Coryja Bookera (on je još uvijek kandidat, zar ne?) i Elizabeth Warren dobrovoljno su se prijavili za samoubojstvo kako bi ubrzali svoje politike kontrole stanovništva.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.