Milijuni obznanili novo pronađenu vjeru u Boga nakon što su čuli da se Nicki Minaj povlači iz glazbe

The Babylon Bee

SAD — Milijuni su obznanili da sad vjeruju u dobrog, brižnog Boga nakon što je Nicki Minaj izjavila da se povlači iz onoga što je navodno bila glazba, potvrdili su izvori u petak.

Preko noći, milijuni bivših ateističkih i agnostičkih Amerikanaca palo je na svoja koljena i počelo zahvaljivati “Velikom liku na nebu” zbog Njegove sveobuhvatne milosti prema ljudima.

“Kako možete gledati u prekrasni svemir u kojem Nicki Minaj više ne stvara glazbu ili što god je to bilo i vjerovati da nema Boga?”, pitala je 22-godišnja Sarah Carver. “Nekad sam proklinjala Boga. Ali u Njegovoj velikoj milosti, On je spasio sinove ljudske od tih kušnji i nevolji.”

“Hvaljen bio Isus!”




Jedan muškarac u Novom Meksiku rekao je da je prije bio ateistički veganski panseksualac iz roda zmaja, ali je postao teistički heteroseksualac koji voli slaninu nakon što je čuo vijest. “Više ne mogu negirati Boga”, rekao je grickajući komadić slanine. “I, o čovječe, ova slanina. Nevjerojatna je. Zašto mi to nitko prije nije rekao?”

Crkve se pripremaju za poplavu novih obraćenika ovog vikenda, dodajući dodatne službe, angažirajući više dobrovoljaca koji će raditi na parkiralištima te kupujući dodatnu kavu i krafne.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.