Bill Gates radio s Jeffreyjem Epsteinom kako bi prebacio 2 milijuna dolara MIT-u

Paul Joseph Watson

Pokojni milijarder i pedofil Jeffrey Epstein radio je s Billom Gatesom kako bi prebacio 2 milijuna dolara na MIT (Massachusetts Institute of Technology) u svrhu nedefiniranih projekta, donaciju koju je istraživački laboratorij (MIT Media Lab) pokušao prikriti.

“Čini se da je Epstein bio posrednik između laboratorija i drugih bogatih donatora, tražeći milijune dolara u donacijama od pojedinaca i organizacija, uključujući tehnologa i filantropa Billa Gatesa i investitora Leona Blacka”, izvješćuje New Yorker.

“Prema podacima koje je pribavio New Yorker i računima sadašnjeg i bivšeg osoblja MIT Media Lab-a, Epstein je zaslužan za osiguravanje najmanje 7,5 milijuna dolara u donacijama laboratoriju, uključujući 2 milijuna dolara od Gatesa i 5,5 milijuna dolara od Blacka, darova koje e-mail opisuje kao “upućenima” od Epsteina ili poslanima po njegovom nalogu.”

Cijeli posao se odvijao kad je već bilo poznato da je Epstein pedofil, nakon njegove osude za podvođenje maloljetnice.

MIT je potom pokušao prikriti vezu.

“Ovo je dar Billa Gatesa u iznosu od 2 milijuna dolara u režiji Jeffreyja Epsteina”, napisao je ravnatelj MIT Media Lab-a Joi Ito u e-mailu iz listopada 2014. godine.

Bivši ravnatelj za razvoj i strategiju laboratorija, Peter Cohen, odgovorio je: “U svrhu bilježenja darova, nećemo spominjati Jeffreyjevo ime kao osobe iza ovog dara.”




Izvješće New Yorkera ne iznosi detalje kamo je novac otišao, iako su i Gates i Epstein ranije bili uključeni u projekte povezane s transhumanizmom i kontrolom stanovništva.

Fondacija Billa i Melinde Gates financirala je brojne programe usmjerene na kontrolu stanovništva u zemljama trećeg svijeta, uključujući “programe planiranja obitelji” u Africi.

Epstein je prethodno donirao transhumanističkoj skupini Humanity+ koja promiče razvoj umjetne inteligencije (AI) i “ima za cilj proširiti ljudske sposobnosti koje poboljšavaju ljudske fiziološke funkcije i produljuju maksimalni životni vijek.”

Gates je također prisustvovao brojnim sastancima o “kontroli stanovništva” s drugim milijarderima na kojima je raspravljao o potrebi suzbijanja prevelike populacija (unatoč tome što mnogi stručnjaci sad priznaju da je strah od “populacijske bombe” bio ćorak).

Nije poznato je li Epstein prisustvovao nekom od tih sastanaka s Gatesom, iako se susreo s njim 2013. godine kako bi razgovarali o povećanju svoje filantropske potrošnje.

Gates je također letio u zloglasnom Epsteinovom privatnom mlažnjaku “Lolita Express” prilikom putovanja u Palm Beach na Floridi.