Trump otkazao sastanak s talibanima nakon što je saznao da su to ONI talibani

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Predsjednik Trump otkazao je sastanak s talibanima koji se trebao održati u Camp Davidu nakon što je shvatio da su to u stvari oni isti talibani poznati po brutalnom postupanju s Afganistancima prema islamskom zakonu.

Pomoćnica je navodno pitala Trump je li još uvijek za sastanak s talibanima: “Jesmo li sigurni da ćemo ovog vikenda u predsjedničkom odmorištu ugostiti talibanske skupine povezane s terorizmom?”

“Ha?”, odgovorio je Trump s izrazom zabrinutosti na svom licu. U tom je trenutku ostao kao pogođen munjom jer je shvatio s kim u stvari ima posla. “Čekaj — to su ONI talibani!?”

Pomoćnica je provjerila svoje bilješke i potvrdila da su to oni isti talibani.

“Mislim da ne”, rekao je Trump. “Mislio sam da su to oni smiješni mališani u kostimima s ljubičastim Twinkie Winkie likom. Prilično eksplicitno sam rekao da želim upoznati te momke. Vrlo smiješni momci.”




Nervozno cupkajući nogama, pomoćnica je odgovorila da su to zapravo Teletubbiesi i da se oni već godinama ne prikazuju na televiziji. Također joj nije bilo jasno zašto bi se Trump želio sastati s njima, ali nije ga dalje pritiskala i Trump nije obrazložio razlog.

“Mogao sam se zakleti da su se zvali talibani. Ah. Otkaži onda odmah cijelu stvar. Tko je uopće pomislio da je to dobra ideja? Želim da se ta osoba smjesta otpusti!”, vikao je Trump.

“I dovedite mi Teletubbiese!”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.